Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

WET Platinum Premium 16ozKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
För storkonsumenten! Glidmedelns Rolls Royce, det bästa kort sagt.Glidmedel som varar garanterat längre utan att klibba och känns härligt silkeslen. Passar även till fuktgivande kroppsmassage och hudvård. Fungerar utmärkt även i vatten.Suverän till intim- och benrakning. Rekommenderas av läkare. FDA godkänt.

Godkänt av FDA, amerikanska Läkemedelsverket för medicinskt bruk!

Innehåller: 16oz/475ml.

Ett oöverträffat glidmedel som inte torkar eller "smular sig" vid samlagsfriktion. Många försök att kopiera har gjots men inget har kommit i närheten av detta suveräna glidmedel.Smak- och luktfri. Tack vare den unika formulan torkar den inte, utan tvättas bort med någon tvålprodukt. Perfekt även till dina Sexleksaker, latexkläder, lädervaror, barnens febertermo, gnisslande gångjärn ....

Ett suveränt alternativ till rakcreme för intimrakning eller när Du rakar benen. Använd WET Platinum istället så slipper Du alla röda "noppror". Vi har kunder som sedan 15år bytt rakcremer mot Platinum och är väldigt nöjda. En gång Platinum alltid Platinum.

Pris: 999 SEK

ANTAL:

Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera