Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

WET Hemptation lube med Hyaluronsyra 5 ozKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
Glidmedel som är återfuktande, med ingredienser som Aloe,Hemp extrakt och Hyaluronsyra.

En blandning med exklusiva tillsatser av botaniska extrakter som ger en silkeslen sensuell sensation när Du applicerar på dina intima områden. Hemtation är även återfuktande genom tillsatsen av Hyaluronsyra och hjälper torra slemhinnor tex vaginalt att återhämta sin ursprunga fuktighet och PH värde.

Hyaluronsyran är extremt återfuktande, binder fukt 1000 gånger sin egen vikt och används i de flesta anti aging skönhetsprodukter för att förhindra och släta ut rynkor vilket gör att Du även med fördel kan använda den på torra kroppsytor och i ansiktet.

WET Hemptation är ett premiumglidmedel med tillsats av bland annat USDA (Amerikánska jordbruksverket) certifierad organisk Hampa extrakt. Hampa olja ökar blodfödet och får det att rusa till dina känsliga områden och kan i vissa fall ge kraftigare orgasmer. Latexkompatibel och Parabenfri, fungerar till de flesta sexleksaker.

Innehåller 5 oz/144ml

Pris: 399 SEK

ANTAL:

Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera