Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

Sportsheets Säng kit, Queen sizeKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
Ett "bind mej i sängen" kit för dubbelsäng

Ett otroligt mångsidigt bondage set, innovativt nog för att leka med en hel rad av verktyg och tillbehör för lekfulla par. Gör din säng till en komplett S/M lekplats som kan bli lika intensiv som dina önskningar.
Kärnan i denna uppsättning är ett lakan som passar en dubbelsäng ( vattensängar ingår) .
Den är gjord av en speciell blandning av kardborre - kompatibel polyester som i huvudsak gör din säng till en magnet. Det medföljer 4st kardborre dynor/bojor, som kan placeras var som helst på lakanet som du och din lekkamrat finner lämpligt. Möjliggör stabilitet i olika sexuella positioner med hjälp av remmar och andra kompatibla tillbehör, plus skapar förutsättningar för alla typer av manschetter.

Dynorna själva är lättplacerade och lossnar lätt , men när de är inställda , kommer du inte tro hur starka och hållbara de är, de kommer de inte lossna hur Du än kämpar och drar.

För att komma igång: 4 st Sportsheet stora Sports bojor ingår, fäst dem med de härdade kabinhakarna i "ankaret".

Denna uppsättning är kompatibel med alla Sportsheets tillbehör, öppnar en värld av sexiga möjligheter för dig och ditt objekt. En instruktions dvd medföljer , som visar upp trick, tips och möjliga användningsområden för Sportsheet, ifall din fantasi behöver lite stimulans .

Innehåller:

Inrett kardborre-kompatibelt lakan
4 Velcro fäst dynor
4 neopren sport bojor
4 x muddar med 4 "anslutningar

Pris: 3399 SEK

ANTAL:

Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera