Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

Sportsheets bendelareKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
Kort sagt, en bendelare men med flera användningsområden.

Härligt robust, helt justerbar och absolut användarvänlig. Montering går på sekunder. Denna spreader har en  utbyggbar lyftbygel och manschetter som är fantastiskt välgjorda. Väldigt mångsidig bondageleksak som är ett måste.

Den lämpar sig perfekt för ett mållöst brett utbud av fantasi scenarier .

I glänsande krom kan baren själv att hålla benen ( eller armarna ) separerade och samtidigt placerade i mjuka, extremt säkra kardborre manschetter som dinglar retsamt från den anpassningsbara spridaren.

Den mångsidiga designen fungerar lika bra med kompatibla redskap .

Uppsättningen kommer till dig i fem delar, tre komponenter bar och 2 manschetter polyester .

Den huvudsakliga bar avsnittet går att identifiera genom den präglade Sportsheets logotyp , i vilken de två sidostängerna behöver ställas . En unik design för enkel installation, helt enkelt trycka på metall knappar på varje sida om stången  samtidigt som du drar den till mittpunkten till önskad längd är nådd. Den expanderbara spridare är 73.7cm som kortast , och kan förlängas till 94cm.

Manschetterna är ombonade och mjuka. De är lätta att fästa till baren med ringar. De kan tas bort och användas ensamma ( de ska fästa till varandra via samma spännen ).

Nickelfritt material.

Artikeln tillfälligt slut

Pris: 899 SEKSvenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera