Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Klarna Faktura
Logga in

ON Libido för henne 50mlKlicka på bilden för större bild

Produktinformation
Kvinna, öka lusten och balansen i ditt liv. Din vällust ökar med ON Libido, äntligen kan vi erbjuda en ny och spännande produkt för kvinnor.

Äntligen en produkt som kan stimulera en kvinnas lust och önskan om sex. Vanliga lusthöjare skapar en fysisk reaktion men de gör sällan att en kvinna tänker på sex eller vill ha det som ON Libido.

ON Libido skapar en psykisk ökning av lusten och den sexuella responsen på ett hälsosamt sätt. Med enbart naturliga ingredienser korrigerar de obalanser i kroppen som hämmar lusten och välbefinnandet. Med andra ord, On Libido hjälper kvinnor att få sin lust tillbaka. Detta sker genom att Testosteron nivån ökar en aning och det har många forskningsresultat visat, enbart Östrogenbehandling har ingen eller minimal påverkan på lusten. Således behöver även Kvinnor en lämplig nivå av Testosteron!

Att känna lusten komma, tända till och vilja ha sex är ett naturligt stadie i en kvinnas välbefinnande. När kvinnan känner sig tänd och hennes psykiska önskan efter sex är närvarande känner hon sig sexig, levande och passionerad i ALLA aspekter. När hon förlorar lusten förlorar kvinnan en del av sig själva.

ON Libido är en långtids process, applicera 1-2 pumptag på ett hårlöst ställe på kroppen varje dag (EJ direkt på vaginan). Med daglig användning känner de allra flesta kvinnor ökat intresse och lust för sex redan under de första veckorna.. Många känner mer energi, mental fokusering och således ökat välbefinnande. Håll på minst 1 månad.

Ökar naturligt sexuell lust, ökar blodflödet till vaginala arean, ökad känslighet för stimulering, balanserar hormonnivåerna mellan Östrogen och Testosteron, enbart naturliga ingredienser, Glycerin & Parabenfri, inga kemiska tillsatser  som tex parfym.

Artikeln tillfälligt slut

Pris: 329 SEKTillbehör för denna produkt
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera