Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


ON LibidoAtt som kvinna tappa sin energi och sexlust, är som att förlora en del av sig själv.

Nya On Libido hjälper kvinnor att på ett smidigt och enkelt sätt balansera hormonnivån i kroppen så att sexlusten och energin återvänder.

Ni använder On Libido genom att massera in krämen på ett hårfritt område, ex höften eller magen. Krämen som är helt baserad på naturliga ingredienser och fri från parabener och glycerin, tränger in i blodomloppet och inom några dagar upp till någon vecka så kommer ni att märka en betydlig skillnad.

On Libido har redan köpts av tusentals kvinnor som beskrivit hur de sakta fått tillbaka sexlusten och sitt välbefinnande.

On Libido kan med fördel användas tillsammans med On Arousal Oil, en olja som droppas direkt på klitoris. Oljan höjer omedelbart blodcirkulationen så att klitoris styvnar, det känns behagligt varmt och pirrande. Tillsammans med denna olja blir kvinnans klitoris känsligare för beröring och den hjälper många kvinnor att lättare få orgasm.

Så för en ökad sexlust och en snabbare väg till orgasm använd On Libido tillsammans med On Arousal Oil!

Det finns inga produkter i den här kategorin
Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera