Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Följ oss på nätet!

        

bloglovin
Medlemsrabatt!

Som inloggad medlem har du alltid 10% på hela sortimentet med ordinarie priser - registrera dig här!

Produktrecensioner!

Har du handlat hos oss?
Vill du recensera en produkt & få det publicerat i bloggen?

Mejla in en liten recension (glöm inte produktnamn)!

Bloggare?

Vill du samarbeta med oss?
Mejla in en intresseanmälan & skriv lite om din blogg! 

Topplistor

Blogglista.se BloggTopplista

Blogg @ Kondomeriet

 

Klarna Faktura
Logga in
Av Okänd skribent, 12 oktober 2012

Roligare med telefonförsäljning
Jag har under flera dagar och kvällar blivit uppringd av telefonförsäljare. Det är allt från försäkringar till böcker. Visst är det viktiga samtal ibland, och ibland väldigt roligt. Ofta så talar jag om för dem att detta fikonspråk de kör med fattar jag inget av, men om du skulle prata sexualitet eller V8 så kanske jag kan förstå dig och kan du tänka dig det blir oftast tyst i luren. Lite trevande blir det, nja det där med V8 förstår jag mig inte så mycket på, det är ju motorer eller hur?

Att jag sa sexualitet det ville de inte ens höra! Tänk den dagen jag blir uppringd av en allert härlig vuxen röst på sjungande norrlänska, som frågar mig när jag senast hade en skön sexstund. En röst som erbjuder mig sköna massageoljor, tindrande erotiska doftljus. Kanske kan jag teckna mig för en prenumeration på ett helt underbart glidmedel som wet platinum. Var tredje månad den 25:e kommer det en flaska på posten och som tack för prenumerationen så får jag med en skön flaska On, den som värmer och ger enormt sköna orgasmer. Och som grädde på moset får jag 10% rabatt på en dildo, om jag vill. Jag kommer att tacka den norrlänska rösten och återgå till min middagslagning med ett leende!

- Margita

♥  Vill du ställa en fråga om sex & samlevnad till Margita? Skicka ett mejl till margita@kondomeriet.se - du får självklart vara anonym!


Det finns inga kommentarer till detta inlägg....
Namn:
E-post:
Bloggadress:Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera