Session status
Produkten har lagts i kundkorgen!
Large...
Här kan du önska dig något i present eller julklapp av en vän. Skriv en hälsning och skicka, så får din vän din önskan och en länk till produkten i sin e-post.


Din väns namn *

E-post till din vän *

Ditt namn*

Din epost *


Följ oss på nätet!

        

bloglovin
Medlemsrabatt!

Som inloggad medlem har du alltid 10% på hela sortimentet med ordinarie priser - registrera dig här!

Produktrecensioner!

Har du handlat hos oss?
Vill du recensera en produkt & få det publicerat i bloggen?

Mejla in en liten recension (glöm inte produktnamn)!

Bloggare?

Vill du samarbeta med oss?
Mejla in en intresseanmälan & skriv lite om din blogg! 

Topplistor

Blogglista.se BloggTopplista

Blogg @ Kondomeriet

 

Klarna Faktura
Logga in
Av Okänd skribent, 05 september 2012

Stulen lössnippa
Klicka här för att ta en titt på våra leksaker för killar!Att det snattas runt om i butikerna i vårt land är väl ingen direkt nyhet. Ofta sker dessa stölder utan att befolkningen reagerar eller agerar. Då kanske det mest gäller de små sakerna som lite godis, kläder eller mat. Varför vissa människor snattar saker finns det nog lika olika meningar om. Jag har själv blivit bestulen på sexleksaker på demonstrationer. Ofta har jag aldrig gjort någon större affär av stölden. Hoppas bara på att leksaken kom väl till pass och fyllde sin funktion.

För några kvällar sedan satt jag framför TV'n och slötittade på ett svenskt kvällsprogram. Först förstod jag inte direkt vad de talade om. Men snart blev jag intresserad och lyssnade lite mer ingående. En man satt och frågade en kvinna varför en man skulle behöva stjäla en lössnippa. Tydligen hade en affär som säljer erotiska leksaker blivit bestulen på en lössnippa. Det blev den kvällens största nyhet! Mannen i tv-studion frågade kvinnan om hon visste varför en man skulle stjäla en lössnippa och kvinnan svarade lite svävande om att det berodde nog på en personlig misär. Mannen ifråga skulle tydligen inte kunna få en riktig kvinna att mysa med, därför stal han en lössnippa. Enligt henne. Om han hade frågat mig så hade jag svarat att mannen var väll kåt och ville mysa lite med en lössnippa.

 Jag blev ganska glad över att denna stöld fick så mycket uppmärksamhet. För mig betyder det att alla människor, män som kvinnor har ett sexuellt behov. Det sexuella behovet är inte styrt över hur tjock plånbok man har. Jag hoppas verkligen att mannen fick mycket nöje över sin leksak.

(Obs! Tro nu inte att jag anser att det är rätt att snatta stort som litet, den handlingen är alltid fel, och kommer alltid att vara fel.)

- Margita

♥  Vill du ställa en fråga om sex & samlevnad till Margita? Skicka ett mejl till margita@kondomeriet.se - du får självklart vara anonym!


Ove - 2012-09-06 [ kl 09:48 ]
I dagens jämställda samhälle är det väl inte konstigare att en man använder sexleksaker än att en kvinna gör det? "Alla" kvinnor har ju en och de allra flesta skäms inte för det, men det är nog så att det är fortfarande lite pinsamt att en man använder leksaker. Tyvärr! Jag har förhållande men vi har båda sexleksaker, vi använder dem tillsammans för att göra det mer spännande och roligt. Vi använder dem även utan partnern när lusten faller på. Förstår inte att det skulle vara konstigt för man kan väl bli kåt även om man är ensam hemma?
Kristin - 2012-09-05 [ kl 11:17 ]
Jeg tror menn fremdeles synes det er litt pinsamt å kjöpe en lössnippa som om de tror att vi som selger tenker att de ikke får noe, så da er det lettere å stjele:( men det blir jo det samme som å selge en lössnopp! ikke tenker jeg på om dama ikke kan skaffe seg en kar:)
Namn:
E-post:
Bloggadress:Svenska Kondomeriet Original AB   |   kundservice@kondomeriet.se   |   producerat av impera